Kuten jo lupailinkin, tänne tulee vieläkin postauksia. Varsinkin nyt, kun en saanut blogini nimeä näkymään! En ymmärrä että mikä siinä on vikana, saako sen joistain asetuksista näkymään vai mikä siinä on? Ja muutenkin olen aika avuton bloggerin käytössä, joten ole hyvä vain ja kerro ihan mitä tahansa neuvoja :)

Tänään oli taas sateinen päivä, aina sillon kun tekee mieli mennä vähän kuvailemaan päivän asua ja muutakin ulos, niin ilma on sitten sellainen että kamera pimahtaisi heti ensimmäisenä jos sinne sen kanssa astuisi. Ehkä huominen on jo parempi päivä. Huomenna tosiaan onkin 'työpäivä', ihan hullua, herätä nyt lomalla jo seittämältä !  Ainakin minun korvissani se kuullostaa uskomattomalta vaatimukselta, tänäänkin kun heräilin vasta puolen päivän aikaan. Olisin varmaan pidempäänkin vetänyt hirsiä ja loikoillut, mutta tämän talon pikku neiti piti sellaista meteliä että huhhuh. Eihän siinä muu auttanut kuin mennä ja ruveta leikkimään barbeilla. Illemmalla piti jo ottaa niistä kuvia, tai siitä Kenistä.

Rupesin tänään myös neulomaan villasukkaa sellaisesta ihanan tuntuisesta harmaasta langasta. Tosin epäilyttää että milloinkahan puran senkin, kun ensin olin tekemässä siitä langasta sellaista kolmio kaulahuivia, sitten semmosta tavallista, pitkää kaulaliinaa kunnes päätin että sukat siitä tulee. Minulla kyllä saattaa tuo neulominenkin jäädä ja unohtua, ja valmiina ne sukat ovat ehkä sitten joskus parin vuoden päästä. Mulle se ei oo mitään uutta, normaalia vain.

Outoa että odotan jo nyt joulua, sitä tunnelmaa ja muuta. Okei okei, myönnetään, odotan sitä että mitä saan lahjaksi, varsinkin sitä että tuleeko lahjakortteja vaatekauppoihin ym. Itsekästä, mutta olen varma että meistä jokainen alkaa odottaa sitä jo kohta. Suklaa on ehkä lahjojakin parempaa joulussa. Ai että, joulukalenterit ja kaikki. Ja muutki jouluruoat ovat vieneet kielen mennessään. Näin kuvainnollisesti. Meidän perhe saikin jo muuten suklaakonvehtirasian, ja voin sanoa että se loppui aika äkkiä ! Mutta voi miten ihanalta se maistui, ihan joululta. Mutta nyt loppuu nämä joulupuheet, kun nyt taas ei ole täällä lumesta tietoakaan, pari kertaa on satanut, mutta ne aina sulaa samana päivänä pois.

Täytyy myöntää myös, että joskus tallennan tänne jonkun kirjoituksen, ja laitan blogini julkaisemaan sen tiettynä ajankohtana. Eli jos joskus olen sellaisella päällä että tekee mieli kirjoittaa, niin kirjoitan niin paljon kuin suinkin jaksan ja tallentelen ne tänne, ja laitan ne niin, että ne julkaistaan aina peräkkäisinä päivinä. Säälittävää, mutta ajanpuutteen takia on pakko. Ja kaikki ihmettelisivät, jos joku päivä tulisi kymmenen postausta ja seuraavat pari päivää olisivat suoranaista hiljaiseloa. Tosin tässä yksi ilta lipsahti postauksien määrä kyllä uskomattomaksi..

Meidän iki omalla Kenillä on prinssin vaatteet, tosin housut aika repaleiset.. Vai onko Kenistä tullut rokkari? Aika flirttailija se ainakin on, sillä näes on pään takana sellainen pikkuinen nappi, jota painamalla se iskee toista silmää. Aika söpöä. Muutenkin tämä meidän Ken on komea, oikea satuprinssi. ;)

    983554.jpg

     

        M