Monien muiden bloggaajien innoittamana minäkin aloitin sellaisen. Tarkoitus olisi kirjoittaa/kertoa sellaisista asioista kuin muoti, tyyli ja elämä ylipäätään. (Älkää nyt heti käsittäkö väärin, ei muoti minulle nyt aivan hengentärkeää ole). Ja luulen että blogini tyyli ja kirjoitukset vaihtelevat laidasta laitaan, se tulee luultavasti olemaan kuin minä, sellainen jolla ei varsinaista tyyliä ole (vaan sotkuinen vaatekaappi täynnä mitä erilaisempia vaatteita) ja joka saattaa vaihtaa mielipiteitään hyvinkin tiuhaa tahtia. Tähän ei yleensä muiden mielipiteet kylläkään kovin vaikuta.

Toivottavasti edes joku kiinnostuu lukaisemaan tätä edes kerran, vaikka tarkoituksenani onkin tehdä tätä omaksi ilokseni. Mutta tietysti siitä tulee hyvä mieli, jos joku on kommentoinut ja lukenut :). Säännöllisiä lukioita (vai onko se lukijoita) tuskin hirveästi tulee, mutta eihän sitä koskaan tiedä, ainahan voi toivoa :)

Jo näin alussa sanon, että tänne on sitten aivan turha tulla haukkumaan. Arvostelu ja pieni kritiikki kuuluu tottakai asiaan, mutta tarkoitinkin nyt lähinnä sellaista 'jokapäiväistä' ja jatkuvaa haukkumista, joka kohdistuu vaikkapa kirjoitustyyliini, tai vaatteisiini yms. :) Mutta tosiaan, sanokaa vaan suoraan mielipiteenne, yritän kovasti olla siitä loukkaantumatta. :D

                 ♥ marylin