Hurry, sanoi mieleni kun luin demi.fi:ssä keskustelun Lumenen Blueberry curl mascaran-ilmaisnäytteistä. Tilasin oitis sellaisen, ja siellä luki että viikon päästä alkaa postilaatikkoon tulemaan tuo uutuustuote, mutta eipä ole näkynyt. Onko siis kenellekkään vielä kyseistä ripsaria tullut?

Otsikko viittaa myös tähän kiireeseen, mikä minulla juuri nyt on, pitäisi joutua lukemaan mantsan kokeeseen, huomenna on ja en ole lukemista aloittanutkaan. Ja juuri kun olin ajatellut että kyllä sitä tänä vuonna  numeroita parannetaan. Mutta niin kai se aina on, sama juttu kaikkien uudenvuoden lupausten kanssa, tuskin kukaan niitä noudattaa tai toteuttaa.

Kiireestä huolimatta ajattelin silti kirjoitella. Ompeluksia olen tehnyt, tänään pitäisi muokata vielä isosiskon yhtä hupparia, jonka kangaslaatikosta löysin. Huppari on siis ihan älyttömän ruma, ei muuten mutta edessä on joku tyhmä teksti, onneksi sen voi ottaa pois kun se on ommeltu siihen. Lisäksi huppari on muotoutunut täysin käyttökelvottoman näköiseksi, se siis on lyhyt ja erittäin leveä.. Pitää katsoa mitä sille voisi tehdä. Viikon loppuna tein tuon sinapinvärisen topin, mikä edellisessä postauksessakin näkyy. :)

Tämä on nyt erittäin tylsä postaus, tekstiä-little bit, kuvia-vielä vähemmän. Tähän loppuun siis tälläinen:

896969.jpg

     marylin

 

edit; Nythän se ripsari tulikin, jipii !