Kyllä vain, sain sen jo aikoja sitten valmiiksi, mutta ajattelin sen nyt esitellä :) Kangas siis oli vain satunnainen löytö meidän ullakon yhdestä niistä monista kangaslaatikoista (kaikissa melkein vain pikku kangaspaloja :(  ) joten sain idean, että pitääpi tehdä siitä jotain. Väri oli siis tummansininen, ja kaavat muuntelin jo aiemmin esitellyn mustavalkean tunikan kaavoista :>

910435.jpg

Kankaasta juuri leikattu ;>

910445.jpg

Valmis ! Tähän kyllä nyt oikeasti täytyy selittää, että tuo kuva todella saa paidan näyttämään rumalta. Näyttää paaaljon paremmalta päällä. Selityksen makua taas, mutta pakkohan se on.

Vielä tahtoisin esitellä kaksi nykyistä lempi ripsariani (huom, siis joita itse omistan tällä hetkellä. )   Molemmat ovat Lumenen. Mukana siis tämä Blueberryblääblää-ilmaisnäyte, ja Sky-fi volume mascara, molemmat hyviä.

910590.jpg

kuva väärentää tuon sky-fi putkilon väriä, oikeasti sellainen hopenvärinen. :)

Jokos olen muuten kertonut tästä, että minulla on pakkomielle ostaa hienoissa purkeissa olevia hiustenhoito tuotteita ja meikkiä ym ? En voi yhtään sietää rumia purkkeja, kaikkien täytyy olla kivan värisiä ja muutenkin hauskan näköisiä.

   marilyn