Olen huomannut että moni tyttö kyselee apua demi.fi:stä melkein kaikkiin ongelmiinsa. Sinänsä hassua, kun ajattelee että miten joku voi sieltä mitään apua saada mihinkään, mutta niin se vain on, minäkin sinne aina kirjoittelen :D.  Olen huomannut että monet kaveritkin siellä käyvät, en kyllä heidän nickejä ole kysellyt, sillä itse ainakin halun kirjoitella siellä ihan anonyyminä =D Vaikka kyseisen lehden nettisivujen keskustelupalsta tarjoaa apua, on siellä myös huonoja juttuja, monet ovat saaneet kamalat haukut mm. otsikoinnista, kirjoitusvirheistä sekä henkilökohtaisemmista asioista kuten ulkonäöstään (monet pistävät galleria nickejään ja käskevät arvostella, eikä palaute monestikkaan ole positiivista.. )  Silti tuntuu, että monet eivät ilman sitä pärjäisi. Sieltä saa kavereita, vinkkejä esim. ihonhoitoon, sieltä kuulee tuoreimmat juorut maailmalta ja sieltä saa apua kun masentaa. Joten, jos et vielä ole tutustunut sivuun, niin suosittelen :)  Pojatkin saa käydä, siellähän on niitä jo valmiiksi.  (ihmetyttää tosin että mitä ne sieltä hakee?!)

Olen ajatellut alkaa tekemään scrapbookia, eli leikekirjaa. Ajattelin sitten ajanmyötä laittaa siitä kuvia, kuhan kerkiää aloittaa ;)

Mä tykkään ihan kamalasti pikkulapsista, siksi on ihanaa kun kotoa löytyykin sellainen pikku pirpana :> Kolme vuotias se on jo, ja sitäkin vauhdikkaampi :D Sen kanssa leikkiessä ja muuta puuhaillessa aika kyllä menee nopsaan. Muutenkin kaikki lapset ovat hirmu sööttejä, aina jos jossain tulee vaikka vastaan niin tekee mieli ottaa syliin ja halia :D (yhdessä kirjasarjassa jota luin nuorempana oli yksi 3 vuotias pikku tyttö, joka tahtoi aina kaikkien syliin ja sanoi aina että "Höpsää minut!" suloista :D ) Siksi tähänkin nyt laitan tällaisen söpön kuvan jonka löysin koneelta, alkuperästä ei hajuakaan..

     868187.jpg

 

Loppuun ajattelin pistää tällaisen hauskan (ainakin meillä oli hauskaa silloin! :D ) kuvan joltain vuosien takaiselta shoppailureissulta. Minua ja kaveriamme naurattaa aina kun katsotaan nuita tuon aikaisia kuvia, yritettiin olla niiin hot ja cool ja mitälie. :D  Naurankohan minä parin kolmen vuoden päästä tälle koko blogille, saa nähdä.

      863770.jpg

    856650.jpg

   Mitä mieltä muuten tästä korusta? kuva hiukan vääristää sitä.. mutta kuitenkin, voisitteko itse pitää tuollaista? :D

   Ainiin, ja mainostan tässä vielä yhden typykän blogia   . Lukijoita ei varmaan vielä hirveästi ole, ja muutenkin varmaan aika uusi blogi, mutta hyvä alku, kannattaa käydä katsomassa ! :)  (sano Ani sitten jos et tästä mainostamisesta pitänyt, ajattelin vain mainita.. ;))

          marylin