Tällä kertaa päästäänkin tyttöjen/naisten lempiaiheeseen, pojat/miehet. Kautta aikojenhan nämä meitä tyhmemmät (se vaan on niin, naiset ajattelee enemmän!) eläjät ovat kiinnostaneet. Entäpä heidän pukeutuminen? Viime vuosina se on tullut yhä enemmän ja enemmän esille, ja yhä suurenevissa määrin kaduillakin näkee hyvin pukeutuvia miehiä. (puhun nyt ihan yleisesti miehistä, mutta tarkoitan samalla näitä nuorempia versioita, poikia.)

Täällä pikkukaupungissa ihmiset ovat juuttuneet samantyylisiin vaatteisiin mitä on nähty viimeiset kymmenen vuotta. Tietenkin tämä on vähän liiallista yleistystä, mutta se on totta, koulumme pojat eivät osaa pukeutua, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Tyypillisen tämän paikkakunnan yläasteelaisen pojan päältä löytyy mm:  

-farkut/verkkarit tms. löysät housut

-huppari/verkkatakki/tuulipuvuntakki

-lenkkarit

-t-paidat, gollegepaidat

-lippis

 

Eli ei kovin hyvältä näytä. Hupparit voisivat olla hienoja, mutta kun ne ovat täkäläistä maxi luokkaa ! Hei haloo, onko liikaa pyydetty että nämä pojat edes joskus näyttäisivät hyvältä?!  Tietysti on pari poikkeusta, esim. jokunen hoppari, hevari, fruittari. Ja näitäkin ihan pari laatuaan. Ja jos joku poika alkaisi pukeutua oikeasti hienosti, ja hyvin, niin heti alkaa haukkuminen. Se on varmaa, sillä se on nähty. Tyttöjen pukeutumiseen ei kyllä usein puututa, tosin minuakin pari kertaa pissikseksi haukuttu. Tiedän kyllä, että jos pukeutuisin juuri niinkuin oikeasti haluaisin, niin haukut alkaisivat. Se kyllä saattaisi olla sen arvoista, ja miksi minä välittäisin muiden mielipiteistä, omahan se on se tärkein?! Taidan kuitenkin kerätä rohkeutta vielä vähän. Ehkä sitten joskus, vaikka ysillä kun on koulun 'kingi', voisi pukeutua kuten tahtoo. Siispä ensi vuoteen ;D

 

Taidetaan kyllä jättää tämän kylän pojat rauhaan ainakin vähäksi aikaa, ja siirrytään näihin hyvin pukeutuviin. Minunkin jutuissani vilahtaneet ruotsalaiset ne osaavat. Myös miehet. Ainakin jos tätä on uskominen. Tässä pari lempparia kyseiseltä sivulta:

 

934103.jpg

1.Keltaset pillit, nam! Piposta&kaulahuivista plussaa myös.

2.Rento, siisti,cool. Ei voi muuta sanoo.

934107.jpg

3. Alla oleva paita voisi olla 'hiukkasen' suurempi, siis ei noin avonainen.

4.Nahkatakki+valkeet farkut, toimii. Laukut miehillä.. en varmaan ikinä totu. :s

 

934112.jpg

5.Valkonen&musta, toimii aina. Punainen huivi ja paidan kuva tuovat väriä.

6. Pliis, ota toi farkkuliivi pois! Vaikka joku kiva, tiukempi musta liivi tilalle. Plussaa myös poijjan söpöydestä, olen heikkona pitkähiuksisiin. ;)

 

Julkkiksetkin osaavat pukeutua (tai heidän stylistinsä.) Tykkään esim. Adam Brodyn tyylistä, ihanan rento :) Myös hänen roolihahmollaan O.C:ssä oli söpö tyyli. Myös Orlando Bloomin ja Ashton Kutcherin tyylit iskevät. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, suunnilleen kaikki julkimot pukeutuvat hyvin.

 

  marylin