Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa jne.) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

ia haastoi kaikki bloginsa lukijat tähän, joten kai minunkin täytyy. Olen vain hiukan myöhässä tässä, en voi oikein haastaa ketään, kun monet ovat jo tämän tehneet.

Bloggailen siis usein omassa huoneessani, mutta ehkä vielä useammin pöytäni ääressä, joka ei sijaitse huoneessani, mutta koska pikkunurkkaus portaiden yläpäässä, jossa tämä pöytä on, on erittäin sotkuinen, niin taidamme jättää sen rauhaan tällä kertaa.

tämmöinen näkymä tulee vastaan ikkunasta, päätin kuvata vain oikeaan suuntaan, vasemmalla olisi ollut vain savupiippu.

   978817.jpg

Ehkä tahdotte nähdä myös pikkuisen huonettani? Tässäpä sänky, kuvat tosiaan vääristävät värejä, oikeasti tummempi.  

  978820.jpg

Ajattelin esitellä teille myös toissakesänä siskon kanssa tekemiäni juttuja. Ensiksi peilipöytä. Se oli ennen sellainen tavallinen valkea, väri oli haalistunut ja lohkeillut, kuka sellaista tahtoo katsoa. Ja kun kerran piti sitä maalia ostaa, niin samanhintaiseksihan se erivärinenkin maali tulee. Joten ostettiin kahta väriä, pinkkiä ja kirkasta vaaleanvihreää. Myös eräs penkki pääsi värjäykseen, ja siitä tuli sitten peilipöydän virallinen tuoli. 

Samaisena kesänä tehtiin myös itse kokonaan eräs hylly, koska tahdoin jotain piristystä. Tietysti jäljelle jääneistä maaleista saatiin sillekkin uutta ilmettä. Huoneestani löytyy muitakin pikkutavaroita noilla maaleilla maalattuna. Itse ainakin tykkään aika paljon.

 978821.jpg

Peilipöydä yläpuolella on ihan tavallinen, musta uunipelti. Talvella sai sellaisen magneettipakkauksen, jos osti kolme Jenkki-purkkapussia. Nuo magneetit siis ovat sanoja ym, niistä on kiva tehdä aina kaikkia lauseita, ja viestejä. Ennen ne olivat keittiön jääkaapin ovessa, mutta äiti kyllästyi niihin, joten minä sain. Ainiin, vasta tänään äiti huomasi että olin ottanut keittiön pellin ;). Ja jo kesällä sain tuon idean. Tarkoituksena on kyllä ostaa joku muu "alusta" niille, kunhan vaan eteen sattuisi tulemaan..

Kaikki on varmaan haastettu, mutta muistaakseni Ani ei tätä ole vielä tehnyt, haastan siis sinut.

Kun nyt alettiin esittelemään, niin esitelläämpä tässä kaksi joku aika sitten tekemääni korua.Toinen on hamahelmistä tehty mansikka,  idean sain kerma-kakku-mekolta joskus kesällä, toteutukseen meni taas hiukan aikaa. Toinen on suuresta napista tehty. Molemmissa "ketjuna" toimii itsevirkattu nauha. Tiedän, molemmat näyttäisivät niin paljon hienommilta, jos ne roikkuisivat ihan oikeassa, pitkässä ketjussa, mutta niitä ei tältä neidiltä löydy, sorry.

   978850.jpg

Taitaa olla taas teidän mielipiteidenne vuoro. Kumpaakaan en ole vielä kertaakaan käyttänyt, ja sisko rikkoi jo tuon mansikan! se tosin on vain pikku vahinko, korjattavissa.

Ja vielä lopuksi; Jos luet tätä blogia, niin ole hyvä ja kerro! Ihan kaikenlaista kommenttia, vaikka vaan "luen", että tiedän että edes joku lukee tätä. Kiitos.

   M