Syksyllä kamalaa herätä maanantai aamuisin, takana ihana viikonloppu, on saanut levätä, mutta edessäpäin niiin pitkältä tuntuva kouluviikko. Varsinkin, kun meille ilmoitettiin tänään parista kokeesta, miten minä viime vuonna olen oikein jaksanut ?! Ja kun asiatkin nyt vielä vaikeutuvat, niin huhhuh.

Aamulla en oikein jaksanut kunnollisia kuvia päivän asustani ottaa, kun vielä olin vähän kipeä. Sunnuntai siis meni sairastaessa, kun lauantaina palellutin itseni hautajaisissa. Tänä aamuna puoli seitsemän aikoihin heräsin ja sitten alkoi 'tappelu' äitini kanssa siitä, saanko mennä kouluun vaiko en. (Edellisenä päivänä kun sovittiin että jään kotiin lepäämään, kun kuumetta silloin vielä oli ihan kiitettävästi.) Lopulta sitten sain suostuteltua äidin päästämään minut kouluun (halusin ihme kyllä todellakin mennä!). Siinä sitten piti aamutoimet kiireesti suorittaa, ja kun vielä suihkuunkin piti rynnistää, niin aika kiirehän siinä tuli. Onneksi mummoni vei minut kouluun, en olisi pyörällä jaksanutkaan. Tosin iltapäivällä piti sitte kävellä. (Tainno laahustamistahan se minulla monesti on, kun oli raskas laukkukin.) Ja olipa vielä pidempi matkakin kuin yleensä, kun vika tunti oli meidän kuntamme lukiolla, lyhytvalinnaksi kun olen ottanut huonekalukurssin. (Mikähän ihmeen päähänpisto sekin oli, olen ihan torvelo kaikessa puutöihin liittyvässä).

Tänään siis oli aika paljon vaatetta päällä, kyllä ihmiset koulussakin katsoivat että miksi ihmeessä tuolla nuin paljon on päällä :D Mutta mikäs siinä.. Kuvista tuli hieman epäselviä ja outoja, mutta minkäs sille voi.

 

    856652.jpg  856649.jpg  856647.jpg

    856648.jpg

 

       

● Tummansiniset pillifarkut Lindex<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

● Siniharmaa lyhythihainen poolokauluksinen paita Kirppis, alunperin Vila

● Musta punosvyö Kirppis

● Haaleanvihreä kaulakoru itsetehty

●Vaaleanvihreä villatakki Seppälä

● Ruskea kuviollinen laukku Tiimari:D

● Valkeat kengät Kirppis

● Valkea pipo Itse virkattu

● Raitalapaset Mummon kätköistä

●Mustavalkea kaulahuivi  en muista mistä;>

● Tummansininen jakkumainen takki Seppälä

 

 

    Asu on kyllä aikas huonosti yhdistelty ja aika räikeä, mutta ei aamulla kamalasti kerennyt katselemaan että mitä sitä päälle pisti :> eiköhän se nyt välttäny tälle päivää, koulussa ei niin kamalasti väliä miten pukeutuu. (Hahah, niinku oisinki tuota mieltä :DD)

 

         marylin