Tota otsikon tekstiä pienenä (siis joskus ala-asteen aikoihin) tuli huudeltua kun oli joku kilpailu tai ihan muuten vaan. En yt tiedä miksi se tuli mieleen, kun ei tässä nyt mitään kisoja tai vastaavia ole ollut.. Tässä on nyt ollu aika pitkä tauko, etten oo kirjotellu, mut aattelin että en tule edes tänne siitä tauosta sanomaan, koska ei nyt niin tärkeä asia ollut, ja koska vain tuntui että mitä minä tällä blogilla teen kun kukaan ei tätä lueskele. Kunnes muistin, että mitä varten tämä aloitin, itseäni ! En kenenkään lärvätsalon pisuliisojen takia, vaan itseni. Syitä oli kyllä muitakin kuin heikko lukijamäärä, mutta ne nyt ovat niin henkilökohtaisia, joten ne jääköön vain itseni välisiksi asioiksi ;>

Tennistä olen käynyt parina päivänä pelaamassa kaverin kanssa, kun pitäisi tosiaan joku liikunta alottaa.. Mutta täällä perähikiällä mitään harrastusmahdollisuuksia ole, pitäis lähteä kauemmaks jos mielii jotain mielenkiintoista harrastusta. Suunnitteilla onkin kahden ystävän kanssa aloittaa eräs tanssi juttu (esitteessä luki "tanssillinen voimistelu", juuri sitä mitä haluankin ! :) )  Ringetteäkin ollaan harkittu, kun sellainen joukkue näköjään on tulossa, ihme.  Tämä meidän pikku citymme yrittää kovasti olla jotain, jäähalli rakennettiin tässä pari vuotta sitten, ja kohta tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun jäähalliin isoon kahvioon tehtiin keilahalli. On se kyllä outoa, ennen piti aina lähteä jonnekkin sadan kilometrin päähän keilaamaan, mutta nyt kun tänne on keilahalli tullut, niin ei siellä kertaakaan ole tullut käytyä. :D Mutta nyt taitaa kyllä riittää nämä henkilökohtaiset jutut.

Eipä tämä paljon muulla kuin henkilökohtaisuuksilla näköjään jatku,elikkäs päivän asua pukkaa :

890619.jpg 890632.jpg

Elikkäs;

♥ valkeat pillifarkut

♥ sinapinkeltainen toppi itseommeltu

♥ lyhythihainen kauluspaita Lindex

♥ vaaleankeltainen panta Seppälä

♥ kultainen avain kaulakoru äidin

♥ kultaiset ballerinat Kappahl

+ ulkona huppari&kaulaliina

  (asento taas mitä ihmeellisin.. :D )

   

Syksyllä on ihanaa pukeutua lämpimiin vaatteisiin, ilmojen kylmetessä saa ihan luvan kanssa kaivella kaapeista kaikki lämpöä tuovat vaatteet takeista kaulahuiveihin. Siksi nyt ajattelinkin tarkastaa hieman joidenkin nettikauppojen tarjontaa.

Suht. pitkät takit näyttävät olevan muodissa juuri nyt (jipii, voisinkin ehkä alkaa käyttämään kesällä alennusmyynneistä ostamaani vaaleanharmaata takkia. ) isoja nappeja, suuria kauluksia ja hienoja yksityiskohtiakin näyttää löytyvän.  Myös nahkatakit tuntuvat olevan suosiossa, myös monet bloggailiat ovat kesällä sellaisen hankkineet, usein mustana, mutta myös muita värejä, kuten ihan perus ruskeaa löytyy. Villakangastakit pitävät pintansa, niitäkin löytyy mitä useimmissa väreissä.  

       890853.jpg

Syksyisistä (sekä talvisista) asusteista pidän erityisen paljon, etenkin sellaisista söpöistä pienistä pipoista sekä baskerin tapaisista ihanista 'hattupipoista'. Myös lapaset ovat ihania, niitä löytyy vaika millä mitalla, joku mummonmummo aikanaan neuloi vaikka minkä mallisia ja värisiä, love it !  Viime syksynä/talvena täällä päin miltei jokaisella tytöllä oli sellainen jännä kaulahuivi, nimeä en tiedä, mutta semmonen kolmionmuotoinen villainen huivi joka 'sidottiin' vähän samalla tavalla kuin palestiinalaishuivit nykyään. Niitä olen nyt nähnyt vain parilla, tiedä sitten onko se muualla ollut muotia tms ? Myös näitä perinteisiä pitkiä kaulahuiveja näkyy monella, itsekin niitä suosin. 

            890911.jpg

   Tällästä tällä kertaa, ei muuta kuin iloisia syksyn shoppailuhetkiä !

   :llä marylin