Kaiken karmeuden keskellä elämä on joskus aivan ihanaa. Niinkuin nyt, makoilla vaan tässä sängyllä (langattoman nettiyhteyden ansiosta,vihdoinkin!) ja syödä suuurta jäätelö annosta, ja kirjoittaa, niin, rakastan kirjoittamista :) Olen tosin kirjoitus asioissa aivan aloittelija (varsinkin näissä blogiteksteissä..) mutta eihän ammattilaiseksi tullakkaan harjoittelematta.

 Minä kun en oikein kuulu näihin 'shoppailufriikkeihin' bloggailijoihin (rakastan kylläkin shoppailua, mutta rahatilanne ei anna siihen lupaa..) niin jos täytyy ostaa jotain, niin sitä pitää sitten aina harkita tarkkaan että ostaako vai ei. Ja nyt pulmana olisi, että olen todella suuressa talvitakin tarpeessa ! Tai ei se tietenkään ole se suurin ongelma, vaan se, etten tiedä mistä löytäisin sellaisen täydellisen yksilön, joka kuitenkin olisi sellainen, ettei sitä ihan jokaiselta löydy. Kirpputoreja olen ajatellut katsastaa, sieltä saattaisi jopa löytää jotain persoonallista, mutta ne sitten saattavat olla niin kulahtaneita, ja lämmittääkö ne enää kovin paljoa, jos ne vanhojakin ovat.. ? Joten, jos joku on kaupoissa jo nähnyt jonkun upean takin, niin pyydän ystävällisesti ilmoittamaan. Kitoos :)

904838.jpg

 Tekeekö teidän koskaan mieli olla lapsellisia, ja olla vaikka tyynysotaa? Oikeasti siitä tulee hyvä mieli ja samalla tulee liikuntaa, ja vieläpä mukavassa muodossa. Entäs sitten syksyllä, kun lehdet tippuu maahan? Aivan varmasti minä pikkusiskoni ja kavereiden kanssa haravoin suuren kasan johon sitten hypitään hurjaa vauhtia, kisaillaan kenen kasa leviää eniten. Kuka määrittelee milloin lapsuus on ohi, ja leikit loppu? Miksei nuoria ja aikuisiakin voisi joskus lapsettaa, kun vaikka puiston ohi kävelee, niin siellä kaikki ikäluokat jotka kynnelle vain kykenevät, peuhaisivat sulassa sovussa, niinkin tyhmän tekemisen sijaan, kuin ryyppäämisen. Miksi ainakin tämän kylän jok' ikinen penkki taajaman alueella on täynnä näitä 'yhteiskunnan hylkimiä', pultsareita? Mikä on heidän tarinansa, mikisi heistä tuli sellaisia kuin he ovat?

 Tästäkin nyt huomaa, ettei blogini olekkaan 'enää' mikään pelkkä muotiblogi, jos se nyt on koskaan ollutkaan. Aiheet liikkuvat ihan arkipäivän asioista vähän syvällisempään tekstiin. Muotikin saattaa välissä vilahdella, mutta turha minun on siitä niin kovin paljon kirjoittaa kun en tiedäkkään asiasta paljoa.

        marylin