Tässä tälläinen lista, löysin sen tästä  blogista. Kyseisestä blogista pidän aivan erityisen paljon, kuten monetmonet muut :>

Huivi vai turbaani - Huivi, koska turbaaneja en osaa väsätä, ja muutenkin, en niistä ole kovin paljpa innostunut.. Mutta huivi päässä Nicole Richien tyylin, I love it!

Korkkarit vai ballerinat - Ballerinat. Korkkareita en edes omista kuin ehkä pari paria, ja niitä on suht. hankala yhdistellä mihinkään.. Eli ehdottomasti ballerinat :)

H&M vai Zara - H&M, se sentään löytyy lähempää kuin Zara. (Tosin lähimpään hooämmäänkin on matkaa about 100km.. Sellasta se tuppukylässä asuminen on. ) Ja muutenkin, pidän siitä huomattavasti enemmän, Zaraan en tosin ole kovin läheisesti tutustunutkaan.

Ihonmyötäinen vai A-linjainen - Tämä oli aika helppo, tykkään väljistä vaatteista, tiukat vaatteet paljastelevat mielestäni liikaa, mutta A-linjaisiin vaatteisiin saa 'piiloutua'.

Pillifarkut vai leveälahkeiset farkut - Ehdottomasti pillit ! typerää minulta edes kysyä moista ;>

Käärmeennahka vai leopardi - no otetaan molemmat, tää oli kyllä liian vaikee, en pidä kummastakaan.

Muotiblogi vai muotilehti - Muotiblogeja seuraan huomattavasti enemmän

Uimapuku vai bikinit - Kesällä bikinit, mutta talvella uimahalliin kyllä pistän uimapuvun, peittää masua ;)

Täydelliset naiset vai Sinkkuelämää - Taas molemmat. Molemmissa omat parhaat puolensa.

Musta vai valkoinen - Näin vaikeat pitäisi olla laissa kiellettyjä! Molemmat, pidän mustan ja valkoisen yhdistelmästä :>

Hiukset auki vai kiinni - Vaihtelee, tosin nyt on niin lyhyet hiukset että vaikea kiinni pistää..

Kulta vai hopea - Suoraan sanottuna en tiedä. Kultaa minulta löytyy asusteista sekä vaatteista enemmän, mutta korut ovat ehkäpä kaikki hopeaa.

90-luku vai 80-luku - Otetaan tää, en yhtään tiedä mitä 80-luvulla on muodissa ollut.. (Kirjoitettuna se tosin näyttää kivemmalta ;D )

Lakka vai nahka - Anteeksi tyhmyyteni, mutta mitä tuo lakka tarkoittaa.. ? Minulla näköjään vielä paaaljon opittavaa näissä asioissa. Nahka siis, kuullostaa tutummalta.

Modette vai Elle - Modettea en ole lukenut, Elleäkin hyvin vähän, joten näin tällä kertaa.

Leggingsit vai paljaat jalat - Kesällä paljaat jalat (silloinkin vain kotona ja rannalla !) mutta muullojn leggingsit ovat 'turvallisemmat' :>

                       852901.jpg        Aww, Nicolen tyyli :>

                            marylin

Kuva täältä