Tänään aikas kiva päivä, yks vaan oli poissa meijjän 'kolmenkoplasta' raukka kipeenä, mä vissiin tartutin siihen sen taudin ;s Muuten kiva päivä, päästiin tuntia aikasemminki :> Huomenna joku enkun koe, maanantaina mantsan karttakoe. Ei jaksais lukee niihi ynnä  muuta mutta pakko kai se. Kaverin kanssa sovittiin viime vuoden lopussa et tänä vuonna sit numerot nousee. Pakko olla vähintää yks kymppi, ei yhtään seiskaa, kaseja korkeintaan kolme ja loput ysejä. Kiva homma, mä en saa ainakaa liikuntaa nousemaan ysiin. Mutta saahan sitä kokeilla :D

Päivän asusta en taaskaan muistanut ottaa kuvaa, sorry. Huomenissa pitää sitten yrittää muistaa ja jaksaa :> Huomenna ärsyttävä päivä, kaks tuntia liikuntaa ja sitten kaikkia tylsiä aineita :| Mutta sittenpähä alkaa viikonloppu.

Ärsyttää erittäin paljon, kun yritän tänne vuodatukseen lisätä kuvia, niin valittaa että kuvan tulisi olla JPG tai PNG muotoinen. Siksi kysyisinkin, että miten tuota voi vaihtaa? :)

      863822.jpg

Tässä tosi suloinen kuva Mischa Bartonista :)  Paita on tosi ihana, tuommoinen söpö pitsi juttu.   Huomaa että neidiltä rahaakin löytyy, kun katsoonoita upeita sormuksia.. Hyvähän se joidenkin on :> Muutenkin kyseisellä näyttelijältä löytyy vaatekaapistaan upeita luomuksia. (En kyllä sinne ole päässyt kurkistamaan, voikun pääsisinkin.. )

    marylin