Ajattelin ensin että tähän postaukseen laitan vaan tuon päivän asu-kuvan, mutta sitten luin tuon yhden kommentin tuolta, ja ajattelin että kyllähän minä nyt  kirjoitan pidemmän jutun, jos tätä joku nyt sitten lukee :)

Ajattelin tässä nyt sitten kirjoitella vähän Mary-Kate ja Ashley Olsenista, noista hyvinkin kuuluisista näyttelijä kaksosista. Tiedän, että monet (suunnilleen kaikki muotiblogien pitäjät:D) ovat heistä jo kirjoittaneet,  mutta en anna sen häiritä. Aluksi kiinnostuin kyseisistä neitokaisista elokuvien ja kirjojen takia, ne ovat mielestäni ihan huippuja vieläkin ! Ihan parasta viihdettä katsoa jotain niiden elokuvaa, vaikka ne ovatkin sellaista "amerikkalaista sarjatuotantoa" mutta silti ne ovat niin parhaita :)  Olsenit ovat myös erittäin kauniita, sitäkin on elokuvissa kiva katsoa.

Mary-Katellahan oli tässä joku vuosi sitten hyvin vaikea anoreksia, ja kuvista voi sen verran päätellä ettei se ole ihan heti parantunut..  Ashilläkin taisi olla se, mutta "parempi laatuisena"

Elokuvia he ovat tehneet monia, useat niistä ovat "rakentuneet" kaksosten ympärille. (viimeksi taisin katsoa Our lips are sealed-Vaaralliset hölösuut, joka ilmestyi vuonna 2000. Elokuvassa Olsenit ovat söpöjä teini-ikäisiä :> ) Kirjasarjoista suomeksi on käännetty luultavasti (minun tietojeni mukaan) vain So Little Time-sarja, joka perustuu M-K:n ja Ashin tähdittämään tv-sarjaan.

Joskus tosin mietin, että ovatko he oikeasti onnellisia? Kuvista kyllä löytyy söpöjä hymyjä, mutta helppohan sellainen on naamalle tekaista. He ovat viettäneet koko elämänsä salamanvalojen räiskyessä, onko se todellakin mukavaa elämää? Sen tietää valitettavasti vain he itse. Mutta se täytyy myöntää, että pidän heistä erittäin paljon. Suorastaan rakastan ja palvon heitä. Kaikki heidän vaatteensakin ovat ihania, Love them style !

866281.jpg

 M-K ja Ash saivat yhteisen tähden Walk Of Famelle keväällä 2004. Hymyilyttäisi minuakin :) kuva täältä .

 

   866296.jpg    866318.jpg

 Mary-Kate yrittää piiloutua hupparin ja aurinkolasien taakse, huonosti onnistuen ;) kuva täältä .

Ashleyllä miltei sama juttu, kengistä en pidä.  kuva täältä

   866298.jpg  Juontohommissa ilmeisesti, niitä varmasti riittää :) kuva täältä

 

 

  Tässä nyt sitten se päivän asu :)

866220.jpg

   Kuva on todella epäselvä ja huonolaatuinen sekä huonosti muokattu, tekstistä ei saa mitään selvää ja asento on hirveä. Mutta jospa se nyt ei hirvittävästi häiritsisi, koittakaa kestää. Ja jos tekstistä ei ymmärrä, kysykää :)

 

                  marylin