Aikaisemmin mainitsinkin jo tuosta ullakolta löytämästäni adidaksen verkkatakista, ja näkyihän tuo yhdessä kuvassakin vilahtavan. Se on tosi vanhaa mallia, äiti sanoi että hänen nuoruudessaan juuri tuon mallisi näkyili aika monella. Kyseessa on sellainen pitkä malli, jossa on jännä kaulus (minulla se 'näyttää' kaulukselta, kun en laita vetoketjua kurkkuun asti kiinni :D) ja siinä on pikkuinen tasku vasemmalla puolella. Myös raidoista huomaa että se on vanha, ne ovat näes sellaista jännää kangasta, ja se sininen 'väli' niiden valkeiden raitojen keskellä ei olekkaan väli, vaan se on sitä samaa kangasta niiden valkeiden kanssa. Hmm, en oikein usko että saitte kovin tarkkaa mielikuvaa tästä selityksestä, joten tässäpä kuva:

972479.jpg

huomaa, myös adidaksen merkki on vanha! Mä tykkään ite tosta merkistä enemmän, kuin siitä uudemmasta.

 

Taisin luvata kertoa myös siitä vyöstä, joka oli päivän asussa myöskin (sitä ei tosin näkynyt paitojen alta). Senkin löysin jostain laatikosta ullakolta. Tämä ei ole kyllä mikään tuore löytö, vaan taisin bongata sen muun romun seasta jo joskus kesällä, mutta nyt sen vasta esittelen. Vyö on harmaa ja ohut, ja itse ainakin tykkään siitä. Se näyttää mielestäni hyvältä joidenkin paitojen kanssa (hyvin yhdistettynä!) mutta tänään se toimitti vain housujen-ylhäällä-pitämis-virkaa. En näes ole tätä perse-vilkkuu kansaa, pidän paikkani mieluummin piilossa. (uskomatonta että näitäkin vielä löytyy. Erittäin iljettävää ruokalassa huomata, kun joku noukkii lattialle pudonnutta haarukkaansa, ja housut ovat suunnilleen polvien korkeudella. Monesti jää kyllä ruokailu kesken siinä vaiheessa. ) Noniin noniin, asiaan, sanoi Pena kun kissat seinille hyppeli. H&M:lläkin on näitä ohuita vöitä, ja omani on hyvin samankaltainen niiden kanssa. Enempiä selittelemättä tähän väliin lätkäistään kuva kyseisestä nahkasuikaleesta, sillä kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. (mikä on muuten jo aivan liian loppuun kulutettu 'sanonta', liian monesti minäkin sitä toitotan)

 972530.jpg 

 

Teidän mielipiteitänne tahtoisin kuulla kyseisistä vaatekappaleista, mitä mieltä?

En usko, että näitä ullakkolöytö-juttuja tulee vähään aikaan, nyt on näes pengottu joka kolkka sieltä! Mutta saas nähdä, ehkä minä joku kaunis päivä sieltä vielä jotain kiinnostavaa kaivelen ;) 

 

   marylin