Älkäähän kuitenkaan ihan väärin ymmärtäkö viime postauksen viimeistä juttua, en siis nyt lopeta näitä vaate ja muoti juttuja tähän, nekin jatkuvat, mutta luultavasti kirjoittelen paljon kaikesta muustakin ;)

Tällä kertaa aiheena tässä pienessä juttusarjassa olisi vyöt.Mielestäni ne ovat erittäin tärkeitä, millä muuten saisit ne uudet upeat henkkamaukan pillifarkut, jotka löytyvät jokaiselta vastaantulijalta ainakin mustana ja deniminsinisenä ja ehkä vielä valkoisenakin, pysymään jalassa, kun jouduitkin ottamaan normaalia kokoasi suuremmat farkut, kun viikonlopun suuren seuraavan vuoden varalle mässäämisen jälkeen ei oikea koko enää mahtunutkaan, mutta seuraava kokokin oli vähän väljä? (niin, tässä tulikin mainittua, että h&m todellakin on massaa, vaikka se nyt on jo varmaan kaikille tullut selväksi. Tämän tiedostaen ostan ja käytän silti kyseisen lapsivoimaa luultavasti käyttävän ja huonolaatuisia vaatteita valmistavan ruotsalaisen liikeketjun vaatteita. Huoh, tulipa taas purettua. Ruotsalaisista puheen ollen, he todellakin osaavat pukeutua, ja ovat tyylikkäitä ! Jos et usko, niin käyppäs tsekkaamassa tämä sivu.) Nyt voisikin välillä jopa jatkaa tämänkertaisesta aiheesta, eikä vain jaaritella kaikkea muuta mukavaa (ja ei-niin-mukavaa).

Ensiksikin kuva yhdestä vyöstäni, jota aika usein käytän:

856651.jpg

Tähän väliin kuuluisivat ne jokakertaiset selitykset, että kuva on huono ynnämuuta, mutta nyt en jaksakkaan selitellä, joten kuva saa tällä kertaa luvan kelvata !

En ole koskaan oikein tottunut käyttämään vöitä, usein ne tuntuvat olevan vain tiellä, niinkuin tänään, kun pidin tuota yllä olevaa vyötä yhden paidan päällä, se nousi koko ajan ylöspäin ja muutenkin tuntui hankalalle, jonka seuraksena vyö lensi aika nopeaa vauhtia reppuun ;> Tosin jos on jotkut löysät housut, jotka eivät oikein jalassa mmeinaa pysyä, niin silloin vyölle kyllä löytyy käyttöä. Monet farkuistani vain omaavat sellaiset vyölenkit, että jos niihin meinaa jonkun senttiä paksumman syön laittaa, niin saa kyllä sen vyön taitella nelinkerroin, että edes jotenkuten mahtuu.

909567.jpg

Näillä 'pissiksillä' (sen takia lainausmerkeissä, koska en oikein usko että kukaan osaa tai voi luokitella ihmisiä noin. ) on useasti laitettu se vyö juuri niinkuin sanoin itse laittaneeni sen tänään, paidan päälle. Se näyttää usein typerältä, paitsi niillä, jotka se todella osaavat laittaa (minä itse en kuulu tuohon ryhmään..)

Myös nämä patella (?) vyöt ovat ihania, ne näyttävät todella hyviltä paidan päällä.

909566.jpg

Tämä nyt oli aika pikapostaus, niinkuin viime aikoina kaikki.. Mutta ei se mitään, joku toinen kerta sitten enemmän.

   marylin

Kaikki vyöt h&m .