Aamulla muistin, että kappas, tänään taitaakin olla matikan koe. Mikäs siinä, asiat olivatkin minulle helppoja, ja luojan kiitos, myös koe oli helppo.  Prosentti laskut siis aiheena, helppoa, vaatekaupoissakin harjoiteltu ;). Toisaalta on hyvä että vaatekaupoissa on taulukko, missä lukee kuinka paljon tuote maksaa alennuksen jälkeen, mutta toisaalta huono, mihin niitä koulussa opittuja prosentti laskuja sitten tarvitsee? En ainakaan minä mihinkään. 

Tylsän päivän 'kunniaksi' päältäni saattoi huomata yhtä tylsän asun. Aamulla ei vain jaksanut panostaa, mutta toisaalta, asuni ovat aina samankaltaisia, joten eipä se kai niin haittaa ?

931571.jpg

Hyvän ilman takia innostuin ottamaan kuvia ulkona, ne ovat mielestäni kivempia kuin sisällä otetut. En tässä nyt jaksa alkaa luettelemaan mitä vaatetukseni tänään sisältää, kysyköön ken tahtoo (ja uskaltaa).

Tässä nyt sitten kuvaa viime päivien ostoksista, en aikaisemmin kerennyt (lue:jaksanut) laittaa kuvaa.

931572.jpg

 

-talvitakki, Seppälä 49,95

-huivi, kirppis 1e

-kengät/saappaat, kirppis 3,50

 

Elikkäs aika halvalla sitä selvittiin. Tällä hetkellä rahatilanteeni ei anna minun edes yrittää suunnitella tulevia ostoksia, mutta kohtahan (yritän olla positiivinen!) on joulu, ja rahaa ehkä tulee, tai sitten kerron lahjatoiveitani. Ja joulun jälkeen tammikuussa jo tulee synttärini, silloinkin voisi esittää pari lahjatoivetta ;). Siihen asti täytyy luultavasti sinnitellä.

   ♥marylin

Ps. otsikko on ranskaa, ja luulen sen tarkoittavan kaunista (ilma on näes täällä kaunis tänään), mutta te fiksut ja filmaattiset, kertokaa jos olen väärässä.